Oktober 2012

Maandag 1 oktober t/m 9 oktober 2012
Weer werd ik opgenomen omdat de plekken op de arm roder werden en de blaren er op kwamen. Het leek er op dat het steeds korter op elkaar terug komt en dat de antibiotica korter werkt. Maar deze dagen zijn hetzelfde als de vorige opnames. Antibiotica via het infuus, bijna elke dag is het infuus gesneuveld. Tijdens deze opnames heb ik wel met één van psychiatrisch verpleegkundigen gesproken, omdat het de zoveelste keer is dat ik opgenomen ben voor hetzelfde. Ik zal in een therapeutisch traject opgenomen worden en dit zal dan poliklinisch plaatsvinden.

Maandag 15 oktober 2012
Vanochtend toen ik ging douchen en het verband eraf haalde zag het er redelijk goed uit. Ik moest om 14.00 uur op controle komen bij de wondverpleging. De verpleegster en de chirurg vonden dat het er goed uit zag en maakten een afspraak voor aanstaande vrijdag. De tussendagen zouden gewoon gedaan worden door de thuisverpleging.

Dinsdag 16 oktober 2012
Vanochtend toen ik ging douchen en het verband eraf haalde zag ik alweer een donkere plek op de arm. Om 08.00 uur kwam de thuisverpleging en die vond het er niet goed uit zien en twijfelde heel erg. Ze gaf aan dat ze toch wilde dat er iemand van het ziekenhuis er naar ging kijken. Ik meteen bellen met de wondverpleging en ik kon woensdag 17 oktober om 09.00 uur op controle komen.

Woensdag 17 oktober 2012
De verpleegster vond het er ook niet goed uitzien en haalde de chirurg erbij. Deze vond het ook raar want maandag zag het er zo goed uit. Hij besloot toch om me niet op te nemen omdat het geestelijk niet goed voor me is en het gaas dat ik er nu op heb doet best goed zijn werk (cutimed sorbact gel). Maar ik moest vrijdag om 09.00 uur weer op controle komen.

Donderdag 18 oktober 2012
Vandaag leek het erop dat het weer de goede kant op ging, want de donkere plek was alweer een heel stuk minder geworden. De thuisverpleegster vond dat het een stuk rustiger was. Dus nu maar weer hopen dat het rustig bleef.

Vrijdag 19 oktober 2012
Vanochtend toen ik ging douchen en het verband eraf haalde zag ik alweer de donkere plek op de arm en er omheen zaten nog meer donkere plekken en blaren. Ik voelde me ook niet echt fit. Dus ging ik om 09.00 uur naar de wondverpleging. De verpleegster schrok er van en ik moest wachten op de chirurg. De chirurg gaf aan dat het er niet goed uit zag en dat hij mij het weekend zo niet thuis kon laten, dus hij besloot me weer op te nemen. Ik moest weer bloed laten prikken en dan naar de balie opname, want er was nog geen bed vrij. Dus daar moest ik even wachten en daarna kon ik me melden op H3. Op H3 aangekomen kreeg ik meteen antibiotica.

Zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2012
Je kon weer merken dat het weekend was, er was maar weinig te doen hier. Dus het was elke dag de wond schoonmaken en wat heen en weer lopen.

Maandag 22 oktober 2012
Er was vandaag een afspraak gemaakt voor mij met iemand van de psychiatrie, want volgens de arts gaat het niet echt goed met mij omdat het allemaal teveel wordt. Ik moest eerlijk toegeven dat het zo ook wel is. Het vreet echt aan me en het ene moment denk ik het gaat wel goed met me en de andere keer denk ik van ik gooi het bijltje erbij neer. Maar binnenin me zegt weer van je moet knokken en denken aan het goede. Ik keek wel tegen het gesprek op. Ik heb de hele dag zitten wachten, maar er was niemand gekomen. Later op de dag is wel de dermatoloog langs geweest, want mijn arts had hem gevraagd of hij nog een keertje naar de arm wilde kijken. De arts dacht iets had gevonden waarvan hij het idee had dat dit wel eens kon zijn wat ik heb. Maar de dermatoloog kon het zo niet zien en heeft de patholoog ingeschakeld om een stukje huid te onderzoeken. Daarnaast was weer het infuus gesneuveld en ik moest hiervoor naar beneden zodat een anesthesist het infuus kon inbrengen. Het lukte gelukkig in twee keer.

Lees verder