Oktober 2006

Dinsdag 3 oktober 2006
Vandaag ging het verband eraf en het zag er redelijk goed uit. Het leek er op dat deze keer alles gepakt had. De dokter was erg tevreden en ik mocht naar huis. Ik moest elke week op controle komen.

Donderdag 12 oktober 2006
Vandaag ben ik weer op controle geweest bij de plastisch chirurg. In eerste instantie was hij niet tevreden en dacht er moet weer een laagje huid op gezet worden. Maar aan de andere kant wilde hij dat niet meer doen. De zalf hoefde ik ook niet meer te gebruiken. Even later kwam hij terug en ging nog naar de wond kijken. Hij ging met een wattenstaafje over de wond om te kijken of het ging bloeden. Het deed wel zeer, maar er kwam geen bloed uit. En dat betekende dat er toch een heel dun laagje huid op zat. Dit hield dus in dat het toch gepakt had. Dus we hebben besloten dat er geen operatie meer zou komen en dat ik rustig zou afwachten wat er gebeuren ging. Dinsdags moest ik weer langskomen en daarna 3 weken later.

Dinsdag 31 oktober 2006
Vandaag moest ik weer op controle komen bij de plastisch chirurg. Eerst zei hij dat hij niet wilde opereren, maar toen begon hij weer te twijfelen, want aan de ene kant kon/mocht hij geen risico nemen om de wond open te maken i.v.m. infectiegevaar. Dus hij besloot toch nog één keer een operatie te doen. Dit kon poliklinisch gebeuren. Hij wist niet waarom er toch weer meer plekjes open waren gegaan. Op 14 november moest ik me weer melden en de operatie zou een half uur duren. Ik hoopte echt dat dit de laatste werd, want ik ging me steeds moedelozer voelen. Elke keer weer een operatie of weer een wondje dat open ging.

Lees verder november 2006