2011

Perşembe 18 augustus 2011
tatil bitmişti ve ben sadece 2 gün çalışmak. Bir zamanlar benim bir meslektaşım söyledi: “Elinizde ne var?” Sırtımda yandan kırmızı nokta oldu, ama bunun hiçbir şey hissettim. Ben de dedim ki,, Ne olduğunu bilmiyorum. Bir sonraki kızıl oldu ve bir sivilce geldi. Biraz endişe var başladığımda. Bu yüzden hastaneyi arayıp ben Poli cerrahi geçirildi. Ben telefonda bir yardımcısı var ve ben ilk kez biliyordu. Benim en iyi neler yapabileceğini cerrah sormak için hemen gitti. On dakika sonra ona bir çağrı var ve o ER bir başvuru yapmak istiyorsa ben sormak için doktor aramaya vardı. Ben doktor olarak adlandırılan, ama ilk burada beni görmek zorunda kalacak. Hemen acil olarak adlandırılan ve ben olduğunu belirtti için hemen. Bir kez ER de kan alınmıştır. Elimde kırmızı nokta büyüyen ve elim kalındı. doktor var cerrahı kaldırıldı ve hangi ameliyat gerekli olduğunu belirtti ve hemen antibiyotik ile başladı gerekiyordu. Birkaç saat sonra, ben ameliyat masasına zaten.

Perşembe 25 augustus 2011
Yara iyi baktı ve ağrı çok daha az oldu. Bugün eve aldım ve cerrah bile antibiyotik ile bir kaç gün için bana verdi.

Çarşamba 7 september 2011
Het ging weer redelijk goed. Ik had met mijn werk afgesproken dat ik vanaf thuis weer een aantal uurtjes ging werken. Maar s avonds rond een uur of half 8 tijdens de koffie begon het rond om de wond weer rood te worden en ik kreeg allemaal kleine blaasjes. Ik belde het ziekenhuis op en ik moest gelijk weer komen op de Eerste Hulp. Het bleek erg druk te zijn en ik werd pas na een uur geholpen. Ik werd weer opgenomen ter observatie i.v.m. opnieuw twee pijnlijke erythemateuze excoriaties op de linker schouder (dorsaal + ventraal), zonder duidelijke oorzaak. De laesies bevinden zich ter plaatse van het litteken van een eerdere weefselresectie in verband met fasciitis necroticans. Er werd gestart met intraveneuze antibiotica. Tijdens opname was sprake van een zeer geringe, maar niet verontrustende toename van de laesies op de schouder. Zowel internist als dermatoloog konden geen specifieke diagnose stellen.

Cuma 16 september 2011
Vandaag mocht ik weer naar huis. De antibiotica was goed aangeslagen en alles zag er rustig uit. Het was wel weer een rumoerig weekje geweest. Zelfs in de nacht kwamen de artsen even langs om de wonden te controleren. Ik werd ontslagen en mede op advies van de dermatoloog werd ik doorverwezen naar de polikliniek Dermatologie van het UMC Utrecht voor verdere diagnostiek.

Pazartesi 3 Ekim 2011
De hand was weer dik en rood en de wond was licht ontstoken. Ik ging bij de huisarts langs voor een verwijsbrief voor een second opinion. Ik liet haar mijn hand zien en zij vertrouwde het niet. Dus ik kon meteen even langs de EHBO in het UMC. Daar aangekomen werd meteen bloed afgenomen en ik kreeg meteen weer antibiotica voorgeschreven, maar deze keer in tabletvorm. Doktor beni almaya gerek yoktu ve ertesi gün-getiri vardı.

Salı 4 Ekim 2011
Vandaag op controle geweest en volgens de arts in het UMC zag de wond er goed uit en als er binnen 2 dagen geen verbetering in de wond was dan moest ik contact opnemen met de chirurg in het Antonius ziekenhuis. Dus ik kon weer vertrekken. Onderweg naar huis belde ik met het Antonius ziekenhuis. Ik legde uit wat er aan de hand was en dat ik een afspraak wilde maken. De assistente gaf aan dat de chirurg mij meteen wilde zien, want hij wilde geen risico nemen. Dus ik kwam op de EHBO en de chirurg zei dat hij de antibiotica via het infuus verder wilde doorzetten. Ik werd dus weer opgenomen. Er was geen plek in Nieuwegein en daarom werd ik met de ambulance naar het Oudenrijn Ziekenhuis in Utrecht gebracht.

Çarşamba 5 Ekim 2011
Vanochtend was Vera op bezoek geweest en later kwam de arts ook even langs. Ik voelde me best wel goed. Maar later op de middag zat ik wat te lezen en toen werd het steeds zwart voor mijn ogen en mijn hand werd erg dik en roder. Ik verging van de pijn. De arts was erbij geroepen en even later kwam de chirurg er ook bij. Die besloot dat ik met spoed geopereerd moest worden, maar dat moest wel in Nieuwegein gebeuren. Ik werd gereed gemaakt en werd weer met de ambulance naar Nieuwegein gebracht. Hier stond de chirurg al op ons te wachten. Ik werd meteen naar de operatiekamer gebracht en 2 uur later werd ik naar de afdeling gebracht. Na 7 dagen mocht ik weer naar huis.

Cuma 14 Ekim 2011
Het was weer zover vandaag. Stond onder de douche en zag ineens dat het water erg rood was. Dus ik keek naar mijn had en de wond was weer open. Ik ging onder de douche vandaan en ging de wond goed verbinden. Maar het bleef bloeden. Dus ik maar weer naar het ziekenhuis om de wond te laten zien. Ik dacht ik ga wel met de bus, maar onderweg naar de bushalte liep het bloed langs het verband. Dus ik de overbuurman bellen en die heeft mij naar het ziekenhuis gebracht. De buurvrouw had mij een theedoek gegeven. De theedoek was helemaal rood toen ik in het ziekenhuis aankwam. Achteraf bleek dat er een ader was gesprongen. De arts heeft deze gehecht en ik kon weer naar huis. s Avonds zaten Vera en ik op de bank televisie te kijken en ik zag dat het verband weer rood werd. Dus ik weer bellen met de EHBO en ik moest weer terug komen. Nu bleek dat er nog een bloedvat was gesprongen. Deze werd ook gehecht en er werd gekeken of ik niet teveel bloed had verloren. Dat was gelukkig niet het geval. Ondertussen had ik een onderzoek gehad in het UMC bij de afdeling Interne Ziekten. Uit het onderzoek is vast komen te staan, zoals men al eerder dacht, dat ik een auto-immuunziekte heb. Op dat moment had ik ook bloedarmoede. Over twee maanden moet ik terugkomen voor weer een bloedonderzoek.

Çarşamba 16 Kasım 2011
Vanmiddag ben ik weer naar de EHBO geweest. Mijn hand was weer dik en rood en het deed erg zeer in de pees naar mijn wijsvinger. De chirurg werd erbij gehaald en hij wilde dat ik weer aan de antibiotica ging. Maar er moest wel eerst met de microbioloog overlegd worden welke antibiotica ik moest krijgen. Ik werd dus weer opgenomen.

Perşembe 17 Kasım 2011
Het lijkt erop dat de antibiotica zijn werk goed doet. De roodheid was alweer aardig weggetrokken. Alleen de pijn was er nog wel. Vandaag nog 2 keer de antibiotica gekregen en toen sneuvelde het infuus. Rond 15.00 uur kwam de zaalarts langs en die kwam vertellen dat de antibiotica gestopt werd en dat het allemaal goed uitzag, dus wat haar betrof mocht ik wel naar huis. Dit was goed nieuws, want ik was het alweer zat. Over twee weken moet ik weer op controle komen.

Salı 5 december 2011
Bugün yine cerrah kontrolü yapılmış. Elim iyi görünüyor ve biz onay gelmek zorunda değilsiniz kabul. Ben bir şey güvenmiyorum Sadece eğer onunla çalışmaya devam etmemelisiniz, ama hemen Acil temas.

Pazartesi 12 december 2011
Geçen cumartesi benim taraftan yağ bir leke var. Bu küçük kırmızı bir nokta oldu. Ama bir yerde bugün daha büyük ve daha kırmızı oldu. Sonra bir yara oldu. Yani acil hemen iade, Burada bir kez daha kan toplandı ve bir saat sonra ben kalmak yoktu söylendi ama ben kapsüller bazı antibiyotikler kazanmış. Doktora göre I inflamasyon çok fazla tepki gösterme, ancak çoğunda times'm yakında bir çare geçmek gidiyor. Ben hemen geliyorum gelmelidir güvenmiyorsanız anlaşma hala.

Translate »