Februari 2012

Wednesday 1 februari 2012
Vandaag is de dermatoloog ingeschakeld. Dit omdat de chirurgie het niet meer weet wat er nu steeds mis gaat. Vera en ik heb steeds aangegeven dat men eens naar mijn lymfeklieren moest kijken, want het lijkt erop dat daar een blokkade zit. Bij de dermatoloog is dit nogmaals ter sprake gekomen en die gaf aan dat dat er zeker wel mee te maken heeft en daar kan men niets aan doen. Normaal kan men de lymfeklieren verwijderen, maar dat is in mijn geval niet verstandig, omdat het dan groter infectiegevaar kan opleveren. De dermatoloog wil wel een scan laten maken om te kijken hoever mijn lymfeklieren beschadigd zijn. De arts haalde er een collega bij om naar de wonden te kijken en ik kreeg 2 soorten zalf die ik met elkaar moet mengen en dan op de wonden moet smeren. We agreed again when I get blisters somewhere that I should call the Dermatology clinic so that I can pass the same day. They would then take away some skin and examine them under the microscope. And I had also continue for a few days with antibiotics. Friday morning I have come here to check.

Thursday 2 februari 2012
Today I had a good day, for one thing and that is that the infusion was again killed. But the redness has remained the same and the pain is much less. I'm really reduces the medication.

Vrijdag 3 februari 2012
Today I had to come check in dermatology. The specialist who now looked at found that it did not looked so bad and I did not ointment to use more antibiotics and I did not have more. En volgens deze arts was een verder onderzoek aan de lymfeklieren ook niet nodig. Maar ik heb hem aangegeven dat ik dat wel belangrijk vond. Dan moest ik maar met de andere specialist bespreken, want hij vond het gewoon niet nodig. Dus ik heb een belafspraak gemaakt met de betreffende specialist. Eenmaal op de afdeling kwam de chirurg even langs met de zaalarts en die gaf aan dat het wel belangrijk was dat er een scan gemaakt zou worden. Dit omdat mijn arm zo verminkt is en dat er steeds problemen ontstaan die ook zij niet kunnen begrijpen. Morgen mag ik naar huis, maar de chirurg wilde eerst wel even langskomen voordat ik naar huis ga. Het infuus mag als het goed gaat later op de dag eruit. Maar later in de middag kwam een andere chirurg langs en die kent mij al vanaf het begin. Die gaf aan om de antibiotica nog door te laten gaan tot morgenvroeg.

Zaterdag 4 februari 2012
Eindelijk mocht ik vanochtend weer naar huis. About 10.00 uur heb ik de laatste antibiotica gekregen en een afspraak gemaakt voor over twee weken bij de chirurg voor controle.

Wednesday 15 februari 2012
Vandaag kreeg ik eindelijk een telefoontje dat ik maandag 12 maart eindelijk de Lymfescan zou krijgen. Hier heb ik erg naar uitgekeken en nu maar hopen dat er wat uitkomt en dat ik verder kan.

22 februari 2012
Vandaag moest ik weer op controle komen bij de chirurg, men wil me namelijk goed in de gaten blijven houden. Ik gaf aan dat ik best wel veel last heb van mijn elleboog. De arts keek er goed na en kwam tot conclusie dat er een kieste zit die de pijn veroorzaakt. De kieste is ongeveer een halve centimeter groot, de arts geeft aan dat hij deze niet gaat verwijderen. De reden hiervoor is dat de schade misschien groter wordt na de operatie en het is niet zeker dat de pijn dan veel verminderd. Dus ik ga gewoon door met pijnstillers en laat de kieste zitten waar hij zit.

Lees verder april 2012

Translate »